Zmena centrálnej časti dvojizbového bytu na trojizbový s detskou izbou

Návrh vznikol z potreby majiteľov, trojčlennej mladej rodiny. Rodičia chceli pre svoju malú, ale zato živelnú dcéru izbu navyše. Ďalšia požiadavka bola zachovať si určitú časť súkromia a priestoru pre každého člena rodiny. Ale zároveň vytvoriť priestor spoločný, v ktorom by mohli zdieľať každodenný život. Centrálny priestor bytu má spĺňať potreby odpočinku, spoločného stolovania a pohodlného varenia. Zároveň bolo treba rešpektovať stávajúce rozmiestnenie inštalácií v byte.

V tomto prípade nieje dôležité materiálové prevedenie, ale nápad ako rozdeliť priestor tak aby bol funkčný a vzdušný. Limitujúce v tomto prípade boli hlavne okná a vstup na balkón. Obývačka sa rozdelila priečkou presne v strede na dve menšie miestnosti. Tak aby sa do jednej pohodlne zmestila posteľ a do druhej gauč. Detská izba tak získala pekné veľké okná a dostatok prirodzeného svetla. Zvyšné steny a dvere sa odstránili a tak sa byt prepo

This is a final image, you can pin it or share it on any social network.

Share this image



Next & Previous Image

Get more from PinThemAll

Boost your pinterest marketing with our premium tools, scheduled pins, larger images

Made with and by Mu
About Us - Privacy Policy